Online Coaching

Nudimo edukaciju i plan prehrane za osnovne prehrambene probleme koji utječu na vaše zdravlje do prehrane za sportaše kako bi postigli što bolje rezultate.

Mnogi se ljudi danas bore s osnovnim zdravstvenim problemima kao što su problemi sa tjelesnom težinom u okviru pretilosti, prekomjeroj ili premaloj težini tijela, usporenim metabolizmom stanica, problemima sa probavom ili pojavom različitih bolesti koji narušavaju sposobnost za uživanje u životu.

Mnogi se okreću farmaceutskim lijekovima i drugim konvencionalnim metodama za ublažavanje njihovih simptoma, ali to su zapravo samo privremena rješenja koja obično rezultiraju s više lošeg nego dobrog.

Dugogodišnji rad našeg tima sa sportašima pokazao je da mnogi sportaši ne znaju osnove o prehrani a još manji broj sportaša poznaje utjecaj namjernica, potrebnu kalorijsku vrijednost u danima intenzivnog treninga ili dana oporavka te načine kako utjecati na vlastiti metabolizam kako bi postigli napredak i poboljšali konačni rezultat. Uz sve to prehrana ima vrlo visok utjecaj na oporavak tijela nakon treninga te uz neadekvatnu prehranu dolazi do ubrzanog zamora tijekom treninga nakon potrošenih rezerva, sporog oporavka nakon treninga i u nerijetkim slučajevima i ozljede mišića i ostalih organa u tijelu što u konačnici utječe na njihovo cijelokupno zdravlje.

Ono što vam naš tim nudi je edukacija i planove prehrane za poboljšanja vašeg zdravlja, prehrane tijekom treninga i prehrane nakon treninga kako bi se ubrzao oporavak tijela.

  • fdsfds
  • fsdf

Programi u ponudi

Naš dugogodišnji rad prepoznaje se i u brojkama naših zadovoljnih korisnika.

Preko
300
odrađenih analiza
Preko
30
održanih edukacija
Preko
400
odrađenih programa
Lujzinska cesta 15,
51300 Delnice

info@generator-coaching.com
www.generator-coaching.com

+385 98 1624 378 (najam skija)
+385 99 4663 866